HAPPY 2 WOK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4094 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy 2 Wok. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 20:36 Eerste keer, perfect!
17 mei 2024 om 19:38 Lekker eten, wel een beetje veel voor 2 personen. Waarom moet je altijd 2 bijgerechten (nasi, bami, mihoen oid) bestellen?
16 mei 2024 om 7:06 Lekker.gegeten
15 mei 2024 om 22:35 Vond het niet echt smakekijk. Loempias erg zout.
12 mei 2024 om 20:50 Al jaren klant,nooit een klacht gehad.Erg tevreden nog steeds En natuurlijk weer heerlijk gegeten .
10 mei 2024 om 22:50 Heerlijk eten en aardige bezorgster
9 mei 2024 om 20:18 Niet gehad wat ik heb besteld Extra betaald voor chineze bami en de vieze witte dikke gekregen. Niet veel smaak aan het eten. Ik denk dat ik hier niet meer bestel
8 mei 2024 om 22:27 Het was makelijk te bestellen maar het eten was niet lekker het was flouw en de vlees was taai en we haden een bak bami maar we haden twee bami besteldt een met ham en een zonder ham maar we kregen een bami en de andere was nasi en die moest een bami
7 mei 2024 om 0:48 Topkwaliteit, lekker!
3 mei 2024 om 18:54 Heel tevreden
1 mei 2024 om 20:09 krimpinflatie plus smakeloze voedsel. Nu vreselijke pijn in buik. Dus nee zou het niet aanraden.
28 apr 2024 om 22:09 Heerlijk gegeten, goed heet ook. Top!